urmariti-ne pe facebook

Newsletter

Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăţi despre produsele noastre:

TERMENI şi condiţii

Folosirea acestui site implică acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor de utilizare. Orice accesare a acestui site va fi interpretată ca o acceptare necondiţionată a termenilor şi condiţiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a acestui site, vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile ce urmează:

Definiţii

Site-ul www.bioliving.ro este proprietatea societăţii comerciale Union Events S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Mihai Bravu 43 şi care va fi denumită mai jos Societatea. Persoana fizică sau juridică care achiziţionează orice produs existent pe site-ul www.bioliving.ro va fi denumită în continuare Utilizator sau Client. Adresa web www.bioliving.ro, la care se face referire mai sus, va fi denumită Site-ul Bioliving.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului Bioliving constând în imagini, texte, elemente de grafică web, adrese e-mail, etc. este proprietatea Societăţii şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea fără acordul Societăţii a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

INFORMAŢII GENERALE ŞI DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

Site-ul Bioliving este un magazin virtual cu produse bio sau naturale, alimentare şi non alimentare, majoritatea datelor tehnice, a datelor referitoare la produse, a imaginilor şi simbolurilor fiind puse la dispoziţia Societăţii de către furnizori sau parteneri. Din acest motiv Societatea nu îşi asumă răspunderea în ceea ce priveşte neactualizarea sau corectitudinea acestor informaţii sau a oricărui prejudiciu cauzat prin utilizarea produselor site-ului Bioliving.

Imaginile prezente la fiecare categorie de produse au rol informativ, iar produsele livrate pot diferi faţă de aceste imagini în orice fel (culoare, aspect etc.).

Societatea îşi rezervă dreptul de a face orice fel de modificări pe site-ul Bioliving, fără o notificare în prealabil a Utilizatorului.

Întregul conţinut al site-ului Bioliving este proprietatea Societăţii şi a partenerilor şi furnizărilor săi.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului Bioliving sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi se livrează la client împreună cu factura fiscală, conform legislaţiei în vigoare.

Societatea îşi rezervă dreptul de a nu onora o comandă în cazul în care produsul solicitat nu se mai află pe stoc.

Declaraţia de confidenţialitate

Societatea Union Events S.R.L., în calitate de proprietar şi administrator al site-ului Bioliving, respectă caracterul privat şi datele cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site.

Societatea Union Events S.R.L., prin intermediul site-ului Bioliving, respectă legislaţia română în vigoare, conform legii 667/2001, completată cu legea 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi are obligaţia de a administra în condiţii de maximă siguranţă şi doar în scopurile specificate mai jos datele şi informaţiile primite de la Utilizatori.

Datele înregistrate pe acest site vor fi folosite numai în scopuri contractuale, pentru emiterea facturilor fiscale, a bonurilor şi chitanţelor, pentru transmiterea unor informaţii privind funcţionarea site-ului, a detaliilor despre produse, a ofertelor sau promoţiilor.

Societatea Union Evens S.R.L. se obligă să nu furnizeze aceste informaţii către terţi.

Societatea Union Events S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, fără o notificare în prealabil.

preţuri şi termene de livrare

Preţurile sunt afişate în lei şi conţin TVA (24%), însă nu includ costurile de livrare.

Termenul de livrare al produselor site-ului Bioliving este în mod normal de maxim 48 de ore lucrătoare. În cazuri excepţionale şi din motive întemeiate, Societatea îşi rezervă dreptul de a mări acest termen.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat.

Recepţia este realizată în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul cu produse. Factura constituie contractul de vânzare-cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Societate către Client în cazul livrării necorespunzătoare şi a returnării produselor este egală cu suma încasată de către Societate de la Client.

Orice altă problemă cauzată de produsele Societăţii care nu este deja menţionată în nici un articol din cele de mai sus, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemei de către Utilizator.

taxe suplimentare

Preţul final plătit de Client este egal cu preţul produsului la care se adaugă eventualele taxe de transport după cum urmează:

Livrarea în Bucureşti:

  • pentru comenzi de minim 150 lei, taxa este de 0 lei
  • pentru comenzi sub 150 lei, taxa este de 15 lei

Livrarea în provincie:

  • pentru comenzi de minim 300 lei, taxa este de 0 lei
  • pentru comenzi sub 300 lei, taxa este de 15 lei

Societatea nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să vă adresaţi imediat la office@bioliving.ro.

PromoŢii

Toate promoţiile şi concursurile sunt stabilite printr-un regulament propriu al Societăţii, prezent pe site-ul Bioliving. Promoţiile se desfăşoară în limita stocului disponibil. Produsele achiziţionate în cadrul lichidărilor de stoc nu pot fi returnate sau schimbate.

securitatea datelor personale

Datele introduse de Utilizator pe site-ul Bioliving vor fi folosite de către Societate numai în scopul declarat al site-ului şi nu vor fi furnizate sub nici o forma către terţi. Societatea asigură confidenţialitate totală în ceea ce priveşte orice informaţie sau date ale Utilizatorului site-ului Bioliving.

Utilizatorul are obligaţia de a furniza date exacte, corecte şi complete aşa cum îi este solicitat în formularul de înregistrare pe site-ul Bioliving. În caz contrar, site-ul Bioliving are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul acestuia, fără nici o explicaţie suplimentară.

legături

Site-ul Bioliving poate conţine şi găzdui link-uri şi legături către alte site-uri World Wide Web, iar răspunderea pentru aceste site-uri revine în întregime proprietarilor acestora. Societatea nu este responsabilă de nici un prejudiciu cauzat sau presupus a fi cauzat de informaţiile furnizate de aceste site-uri.

parteneri

Societatea are contracte de revânzare a produselor cu importatorii mărcilor prezente pe site-ul Bioliving. Pentru informaţii despre calitatea produselor, autenticitatea mărcilor sau oricare alte informaţii legate de o anumită marcă sau produs, Clientul se poate adresa reprezentatului mărcii respective.

fraudă

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI BIOLIVING SAU DE A AFECTA PERFORMAŢELE SERVERULUI PE CARE ESTE GĂZDUIT SITE-UL BIOLIVING VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI BIOLIVING ŞI SE VA DESCHIDE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

litigii

Orice litigii apărute între Client şi Societate vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legislaţia română în vigoare.

Coşul tău  

(gol)

Comenzi telefonice

Telefoane:

0724 424 467

Program:

Luni-Vineri: 09:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-15:00